Zakelijke teksten

copywriteB

Zakelijke en commerciële teksten voor websites (intern/extern), folders, brochures, verkoopbrieven, nieuwsbrieven, personeelsbladen of advertenties.

Vertalingen vaktechnische teksten

U begrijpt als geen ander wat u schrijft als het gaat om uw werk of onderneming. Maar wat voor u gesneden koek is, kan voor een buitenstaander of zelfs voor uw medewerkers moeilijk te volgen zijn. Zeker als veelvuldig gebruik wordt gemaakt van ingewikkelde constructies en vakjargon.  Heeft u ooit wel eens een compliment gehad over de leesbaarheid van uw jaarverslag, een handleiding of een interne notitie van uw bedrijfsanalist? Mijn specialisme ligt in het vertalen van vaktechnische teksten naar boeiende en makkelijk leesbare teksten.

Commerciële teksten

Pakkende teksten die overtuigen en aanzetten tot het kopen of aanschaffen van uw product of dienst. Om zulke teksten te kunnen schrijven is het belangrijk om meer te weten van uw bestaande communicatiestrategie, uw product, markt en doelgroep. Pas dan begint voor mij het avontuur om een tekst te schrijven die bijdraagt aan het succes van uw onderneming.

Correctie en eindredactie

Alles staat op papier, uw teksten zijn af. Dan hebt u iemand nodig die de teksten zorgvuldig redigeert en corrigeert. Mijn ervaring is dat je als schrijver eigen fouten snel over het hoofd ziet. Het is dan ook belangrijk dat een ervaren redacteur uw werk nakijkt. Tekstbureau Koolbergen werkt zorgvuldig en zorgt ervoor dat uw teksten foutloos en correct gepubliceerd kunnen worden.

Webteksten

Wat doet u als u een website bekijkt die vol met wollige teksten staat, of vol met taalfouten staat? U surft vast snel verder, op zoek naar een site die u meer aanspreekt. Een mooie website is niets waard zonder de juiste tekst die is afgestemd op de doelgroep. De lezer moet de tekst snel kunnen scannen zonder zich eerst door een hoop onnodige woorden te moeten worstelen. Schrijven is Schrappen. Schrijven voor het web is een aparte discipline waarin ik veel ervaring heb.

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op voor meer informatie.

 

 

 

 

 

 

Tekstbureau Koolbergen 2013, KvK 58484973